Vyniotinis su margu įdaru
- Cukraus pudra, 6 valgomieji šaukštai
- Citrinos, 1 vienetas
- Varškė, 400 gramų
- Sviestas, 200 gramų
- Kondensuotas pienas, 180 gramų
- aviečių uogienė, 150 gramų
- Želatina, 1 valgomasis šaukštas
- Miltai, 6 vienetai
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Cukrus
Kiaušinius su cukrumi ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant, galima dėti citrinos žievelių. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu. Pilti ant jos tešlą.
Dėti į iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti apie 14 minučių. Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti. Biskvitą su visu popieriumi susukti, kad, kol ruošime įdarą, jis truputį vėstų ir laikytų vyniotinio formą. Biskvitą apipurkšti citrinos sultimis, kai pravesta.
Paruošti varškės kremą: sumaišyti sviestą su sutirštintu pienu ir varške. Aviečių džemą sutrinti ir sumaišyti su tirpinta želatina, atvėsinti. Biskvitą ištepti varškės kremu, protarpiais dėti aviečių. Suvynioti ir palaikyti šaltai per naktį. Dar galima papuošti citrinos ir cukraus pudros glaistu.