Vyniotinis su obuoliene

Vyniotinis su obuoliene
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 1 vienetas
Įdarui:
  • Obuolienė, 400 mililitrų
Tešlai:
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Miltai, 4 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius su cukrumi ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant, galima dėti citrinos žievelių. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu. Pilti ant jos tešlą.

  2. Kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 12 minučių.

  3. Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti.

  4. Biskvitą su visu popieriumi susukti, kad jis truputį vėstų ir laikytų vyniotinio formą. Vyniotinio pagrindą išsukti, apipurkšti citrinos sultimis, užtepti obuolienę, suvynioti ir padėti vėsiai nakčiai. Aš dar papuošiau cukraus pudros ir citrinos glaistu.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai