Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Citrinos, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Miltai, 4 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Grietinė, 200 gramų
- Obuolienė, 200 gramų
- Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 10
                                        
                    - Kiaušinius su cukrumi ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant, galima dėti citrinos žievelių. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu. Pilti ant jos tešlą. 
- Kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkatėje apie 14 minučių. 
- Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti. Biskvitą su visu popieriumi susukti, kad, kol ruošime įdarą, jis truputį vėstų ir laikytų vyniotinio formą. 
- Bistvitą apipurkšti citrinos sultimis ir ištepti obuolienės, bei plaktos grietines su vanilinio cukraus mišiniu. Suvynioti, padėti šaltai. Dar papuošiau glaistu iš citrinos ir cukraus pudros. 
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    