Vyniotinis su spirgučiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, virtos, 100 gramų
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Kiaulienos lašiniai, paspirginti, 250 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
- Juodieji pipirai
- Druska
- Pienas, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Bulvės sutarkuojamos arba sumalamos mėsmale, į jas įberiama miltų, druskos, įmušamas kiaušinis ir užminkoma kieta tešla (ji minkoma, kol nustoja lipusi prie dubens kraštų). Po to ant miltais pabarstytos lentos iškočiojamas piršto storio lakštas. Smulkiai supjaustytas svogūnas truputį pakepinamas kartu su spirgučiais, įberiama petražolių, daug druskos bei pipirų. Paruoštas įdaras lygiai užtepamas ant tešlos lakšto. Po to lakštas gražiai suvyniojamas ir supjaustomas 5 cm ilgio gabaliukais. Vyniotiniai sudedami į keptuvę, apšlakstomi riebalais ir kepami. Kartkartėmis aplaistomi 1—2 šaukštais pieno. Valgyti paduodami karšti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai