Vyniotinis su sūriu ir vištiena

Vyniotinis su sūriu ir vištiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, 300 gramų
  • Sūris, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Žirneliai, 100 gramų
  • Dižono garstyčios
Gaminimo instrukcija:
  1. Padaryti vištienos faršą. Pridėti prie maltos mėsos žirnelius, barstyti druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišyti.

  2. Sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su kiaušiniais.

  3. Padėklą iškloti kepimo popieriumi, ištepti aliejumi. Sūrio ir kiaušinių masę tolygiai paskleisti ant popieriaus . Kepti apie 5 minutes įkaitintoje iki 180°C orkaitėje.

  4. Iš vienos pusės kepto lydyto sūrio paskirstyti maltą mėsą ir padengti antrą pusę, kartu su popieriumi. Popieriaus kraštus labai kruopščiai užspausti, kad sultys neišbėgtų. Kepti toje pačioje temperatūroje 30 minučių.

  5. Iškepus vyniotiniui, leisti jam atvesti ir tik tada pjaustyti porcijomis.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai