Vyniotinis su varške

Vyniotinis su varške
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Tešlai:
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Cukrus, 120 gramų
  • Miltai, 120 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kakava, 3 valgomieji šaukštai
Kremui:
  • Sviestas, 180 gramų
  • Varškė, 180 gramų
  • Kondensuotas pienas, 0.5 skardinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Biskvitas:
    Kiaušinio trynius atskiriame nuo baltymų.
    Į trynius dedame cukrų ir gerai išplakame iki purumo.
    Iki standumo atskirai išplakame baltymus.
    Miltus sumaišome su kepimo milteliais, kakava ir persijojame.
    Į trynių masę dedame 1/3 plaktų baltymų, maišome mediniu šaukštu ir po truputį dedame miltus. Galiausiai sudedame likusius baltymus ir išmaišome.
    Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir supilame tešlą.
    Tolygiai paskirstome.
    Kepame orkaitėje įkaitintoje iki 200 C maždaug 15 minučių.
    Iškepusį biskvitą iš karto suvyniojame ir atvėsiname.
    Aš tiesiog apverčiau ant rankšluosčio, nuėmiau kepimo popierių ir su rankšluosčio pagalba suvyniojau.

  2. Kremas:
    Varškę pertriname per smulkų sietelį.
    Gerai išplakame sviestą.
    Plakant po truputį pilame kondensuotą pieną.
    Po to sudedame varškę ir išmaišome.

  3. Išvyniojame mūsų biskvitą, sutepame kremu ir vėl suvyniojame.
    Palaikome šaldytuve nors 2 valandas.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Tango su Helena
» Rašyti komentarą
» Komentarai