Vyniotinis su varške ir mėlynių uogiene

Vyniotinis su varške ir mėlynių uogiene
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mėlynių uogienė, 250 gramų
  • Kiaušiniai, 4 valgomieji šaukštai
  • Varškė, 200 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 150 gramų
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukraus pudra
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius su cukrumi šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Tuomet įsijoti miltus ir krakmolą maišant. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti aliejumi ar sviestu.

  2. Pilti ant jos tešlą, dėti į karštą orkaitę ir kepti apie 10 minučių. Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti.

  3. Greitai tepti uogienės, sumaišytos su citrinos sultimis, vaškės sumaišytos su plakta su vanilinu, grietinėle. Tuomet, apatinio popieriaus pagalba, skubiai suvynioti kepinį, apvynioti tuo apatiniu sviestiniu popieriumi.

  4. Kiek palaikyti šaldytuve, o po to dar lengvai užslėgti. Prieš valgant galima užberti cukraus pudra.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai