Vyniotinukai su obuoliais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, Tešlai, 120 gramų
- Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, aptepimui, 1 vienetas
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Kvietiniai miltai, 400 gramų
- Obuoliai, Įdarui, 4 vienetai
- Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Razinos, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, aptepimui, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Į miltus dedam tarkuotą sviestą, cukrų, grietinę ir mušam kiaušinį. Išminkom. Jei tešla minkšta, dedam pusvalandžiui į šaldytuvą. Tešlą padalinam į 3 dalis, jas visas iškočiojame plonai. Obuolius susmulkinam, sumaišom su razinom, cukrum, vaniliniu cukrum ir cinamonu. Ant kiekvienos tešlos dalies dedame po trečdalį įdaro, susukame voleliu, aptepame plaktu kiaušiniu ir šauname į 180 laipsnių orkaitę 20 - 25 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai