Vyniotinukai su obuoliais

Vyniotinukai su obuoliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, Tešlai, 120 gramų
  • Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, aptepimui, 1 vienetas
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Kvietiniai miltai, 400 gramų
  • Obuoliai, Įdarui, 4 vienetai
  • Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Razinos, 0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, aptepimui, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Į miltus dedam tarkuotą sviestą, cukrų, grietinę ir mušam kiaušinį. Išminkom. Jei tešla minkšta, dedam pusvalandžiui į šaldytuvą. Tešlą padalinam į 3 dalis, jas visas iškočiojame plonai. Obuolius susmulkinam, sumaišom su razinom, cukrum, vaniliniu cukrum ir cinamonu. Ant kiekvienos tešlos dalies dedame po trečdalį įdaro, susukame voleliu, aptepame plaktu kiaušiniu ir šauname į 180 laipsnių orkaitę 20 - 25 min.

» Rašyti komentarą