Vyno želės ir grietinėlės desertas

Vyno želės ir grietinėlės desertas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanduo, 120 mililitrų
  • Želė, 3 rūšių, 3 vienetai
  • Vynas, norimo skonio, 1 butelis
  • Grietinėlė, 35%, sausa, 1 pakelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Želė gaminti sumaišius su vynu (ne vandeniu). Sustingusią želė supjaustyti kubeliais.

  2. Sausą grietinėlę sumaišome su vandeniu ir plakame, kol susidrays standžios putos.

  3. Į taurę, pradžioje, dedame šiek tiek grietinėlės, tada susmulkintos želė, vėl grietinėlės ir ant viršaus daug želė. Papuošiame mėtos lapeliu.

    Grietinėlę galima keisti ledais, paskaninti vaisiais.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Violeta
2014-06-08 18:09
Niam, niam, vyno želė, dar nesu tokios bandžiusi. Pabandysiu