Vyno želės ir grietinėlės desertas
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Vanduo, 120 mililitrų
- Želė, 3 rūšių, 3 vienetai
- Vynas, norimo skonio, 1 butelis
- Grietinėlė, 35%, sausa, 1 pakelis
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 4
                                        
                    - Želė gaminti sumaišius su vynu (ne vandeniu). Sustingusią želė supjaustyti kubeliais. 
- Sausą grietinėlę sumaišome su vandeniu ir plakame, kol susidrays standžios putos. 
- Į taurę, pradžioje, dedame šiek tiek grietinėlės, tada susmulkintos želė, vėl grietinėlės ir ant viršaus daug želė. Papuošiame mėtos lapeliu. 
 
 Grietinėlę galima keisti ledais, paskaninti vaisiais.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                 
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
2014-06-08 18:09