Vyno želės ir grietinėlės desertas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanduo, 120 mililitrų
- Želė, 3 rūšių, 3 vienetai
- Vynas, norimo skonio, 1 butelis
- Grietinėlė, 35%, sausa, 1 pakelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Želė gaminti sumaišius su vynu (ne vandeniu). Sustingusią želė supjaustyti kubeliais.
Sausą grietinėlę sumaišome su vandeniu ir plakame, kol susidrays standžios putos.
Į taurę, pradžioje, dedame šiek tiek grietinėlės, tada susmulkintos želė, vėl grietinėlės ir ant viršaus daug želė. Papuošiame mėtos lapeliu.
Grietinėlę galima keisti ledais, paskaninti vaisiais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-06-08 18:09