Vynuogės šokolade

Vynuogės šokolade
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vynuogės, geriau besėklės, 500 gramų
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Pieniškas šokoladas, 350 gramų
  • Šokoladas, juodas, 70 gramų
Gaminimo instrukcija:

Garų vonelėje ištirpinkite sviestą su pienišku šokoladu. Masėje pamirkykite nuplautas vynuoges ir padėkite į lėkštę, išklotą kepimo popieriumi, tada į šaldytuvą. Ištirpinkite juodąjį šokoladą ir konditeriniu švirkštu apliekite uogas. Vėl padėkite į šaldytuvą sustingti.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Viktorija
» Rašyti komentarą
» Komentarai