Vynuogių ir migdolų salotos

Vynuogių ir migdolų salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vynuogės, be sėklų
  • Jautiena, vytinta
  • Migdolai
  • Salotos, lapai
  • Cukrus, rudasis
  • Salierai
  • Garstyčios, grūdeliais
  • Baltieji pipirai
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Actas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Į dubenį sudėkite per pusę perpjautas besėkles vynuoges, susmulkintus migdolus, juos užklokite įvairių rūšių salotų lapais ir paskaninkite ruduoju cukrumi, šviežiu salieru, garstyčių grūdeliais bei baltaisiais pipirais.

Sotumo suteikite įdėdami juostelėmis pjaustytos vytintos jautienos. Visą mišinį užpilkite 2-3 šaukštais alyvuogių aliejaus bei šaukštu acto. Išmaišykite ir mėgaukitės.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Augustė
2010-06-07 20:04
Na taip,patiekalas su vytinta jautiena tikrai vegetariškas
liu
2010-04-12 11:47
skanu ir su svieziomis vynuogemis,