Vynuogių ir migdolų salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vynuogės, be sėklų
- Jautiena, vytinta
- Migdolai
- Salotos, lapai
- Cukrus, rudasis
- Salierai
- Garstyčios, grūdeliais
- Baltieji pipirai
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Actas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Į dubenį sudėkite per pusę perpjautas besėkles vynuoges, susmulkintus migdolus, juos užklokite įvairių rūšių salotų lapais ir paskaninkite ruduoju cukrumi, šviežiu salieru, garstyčių grūdeliais bei baltaisiais pipirais.
Sotumo suteikite įdėdami juostelėmis pjaustytos vytintos jautienos. Visą mišinį užpilkite 2-3 šaukštais alyvuogių aliejaus bei šaukštu acto. Išmaišykite ir mėgaukitės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-04-12 11:47
skanu ir su svieziomis vynuogemis,
2010-06-07 20:04