Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai

Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanduo, 1 litras
  • Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 valgomasis šaukštas
  • Agurkai, kornišonai
  • Vynuogės, lapai
  • Česnakas
  • Prieskoniai, marinavimui
  • Actas, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Vynuogių lapus blanširuojam karštu vandeniu, agurkus nuplaunam, česnaką nuvalome. Kiekvieną agurkėlį vyniojam į vynuogės lapą ir talpiai dedame į stiklainį, įdedame česnako. Užpilam karštu marinatu (iš druskos, cukraus, vandens, acto), palaikom apie dvi valandas, skystį nupilam, vėl užvirinam, į stiklainį įberiam žiupsnelį prieskonių ir užpylę agurkus užsukam ir apklojam stiklainius nakčiai. Ryte būtinai išnešame į rūsį ar kitą vėsią patalpą. Tokiu būdu marinuoti kornišonai išlaiko žalią spalvą.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Tomas
2008-12-17 09:39
Maximoj tikrai yra
Otas
2008-12-16 21:16
O is kur galima butu isigyti karnisonu,marinavimui?Aciu
Administratorius
2008-08-04 12:34
Ištaisyta, ačiū, Renata.
Renata
2008-08-04 09:12
Matau netikslumu- druskos 1 valg.s. ir 100ml acto marinatui reikia.