Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanduo, 1 litras
- Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 valgomasis šaukštas
- Agurkai, kornišonai
- Vynuogės, lapai
- Česnakas
- Prieskoniai, marinavimui
- Actas, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Vynuogių lapus blanširuojam karštu vandeniu, agurkus nuplaunam, česnaką nuvalome. Kiekvieną agurkėlį vyniojam į vynuogės lapą ir talpiai dedame į stiklainį, įdedame česnako. Užpilam karštu marinatu (iš druskos, cukraus, vandens, acto), palaikom apie dvi valandas, skystį nupilam, vėl užvirinam, į stiklainį įberiam žiupsnelį prieskonių ir užpylę agurkus užsukam ir apklojam stiklainius nakčiai. Ryte būtinai išnešame į rūsį ar kitą vėsią patalpą. Tokiu būdu marinuoti kornišonai išlaiko žalią spalvą.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2008-12-16 21:16
O is kur galima butu isigyti karnisonu,marinavimui?Aciu
2008-08-04 12:34
Ištaisyta, ačiū, Renata.
2008-08-04 09:12
Matau netikslumu- druskos 1 valg.s. ir 100ml acto marinatui reikia.
2008-12-17 09:39