Vynuogių pyragas

Vynuogių pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 120 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Pienas, 150 gramų
  • Soda, nugesinta, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Vynuogės, be sėklų, 250 gramų
  • Cukraus pudra, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Įkaitiname orkaitę iki 200° C.

Išplakame kiaušinius su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Po to įmaišome sodą, pieną ir miltus.

Tešlą supilame į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Į pyragą įspaudžiame vynuoges.

Kepame 30 minučių.

Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Kotryna
2016-10-01 17:40
Geras nuostabus receptas; )
cobra
2012-02-17 23:42
visai ne toks gavosi kaip nuotraukoj...