Vynuogių pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 120 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Pienas, 150 gramų
- Soda, nugesinta, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Vynuogės, be sėklų, 250 gramų
- Cukraus pudra, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Įkaitiname orkaitę iki 200° C.
Išplakame kiaušinius su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Po to įmaišome sodą, pieną ir miltus.
Tešlą supilame į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Į pyragą įspaudžiame vynuoges.
Kepame 30 minučių.
Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-02-17 23:42
visai ne toks gavosi kaip nuotraukoj...
2016-10-01 17:40