Vyšnių kisielius
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vyšnios, 1 stiklinė
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Vyšnias pertrinti, nuplauti šaltu vandeniu, išimti kauliukus, užpilti cukrumi ir palikti 30 minučių.
Per tą laiką uogas keletą kartų pamaišyti, kad susidarytų daugiau sulčių, kurias reikia nupilti, o vėliau supilti į gatavą kisielių.
Uogų kauliukus užpilti 2,5 stiklinės karšto vandens, užvirinti ir iškošti.
Į verdantį nuovirą su uogomis supilti išleistą bulvių krakmolą, vėl pakaitinti iki virimo, nukelti nuo ugnies.
Į gatavą kisielių supilti uogų sultis ir išmaišyti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai