Vyšnių ledinė sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vyšnios, be kauliukų, 500 gramų
- Cukrus, 160 gramų
- Vanduo, 1.5 litro
- Grietinė, 240 gramų
- Miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Vyšnias dėti į puodą. Pripilti vandens ir įdėti cukraus. Kai užvirs, pavirti 10 minučių.
Į lėkštę dėti grietinę, miltus bei druską. Viską gerai išmaišyti. Pridėti porą šaukštų vyšninio sirupo (iš puodo) ir dar kartą gerai išmaišyti.
Grietinę supilti į puodą, gerai išmaišyti ir dar virti apie 5 minutes. Sriubą atvėsinti uždengus maisto plėvele. Prieš patiekiant galima papuošti šokolado drožlėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai