Vyšnių likeris

Vyšnių likeris
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinų sultys, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanduo, 2 litrai
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Degtinė, 1 litras
  • Vyšnios, 4 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Į puodą suberiame vyšnias ir cukrų. Užpilame vandeniu ir verdame apie 10 minučių, nuo vandens užvirimo. Maišome, kad cukrus greičiau ištirptų.
Nukošiame, kad liktų tik vyšnių gėrimas be pačių uogų.
Paliekame atvėsti iki kambario temperatūros.
Į atvėsusį vyšnių gėrimą įmaišome degtinę ir citrinos sultis.
Likerį palaikome, supilstę į butelius, šaldytuve bent per naktį.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
bandziau
2015-10-23 17:37
taip kaip likeris pakomentavo tokia sudiene gavos , tiesiog vysniu bomba , kuri driokstelejo mano virtuvej ir apshyyyy... viska , teko plaut nuo lubu iki grindu ....
Babeta
2012-07-19 20:05
Pritariu komentarui"likeris",aš darau taip pat.Procesas trunka tris mėnesius,trečia mėnesi jau sumaišytas sultis su sultimis sumaišytomis su degtine,supilu į vieną indą ir tamsoje fermentuojasi dar mėnesi.O po to skanumėlis.....
likeris
2012-07-05 19:03
čia šlamštą parašei, koks likeris jei negavo natūraliai parūgt...reikia pripilt į trilitrinį švarių uogų 2/3, užpilt iki viršaus cukrum, pakratyt ir palikt ant palangės kol cukrus ištirps pakratant, paskui syrupą nupilt ir padėt į šaldytuvą, tada ant vyšnių užpilt litr degtinės, uždengt plast dangteliu ir šiltai palaikyt 3sav..tada degtinę su syrupu sumaišyt ir skanaus...o uogas galima vietoj saulėgražų pagliaudyt...