Vyšnių uogienė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanduo, 1 stiklinė
- Vyšnios, 1 kilogramas
- Cukrus, 1 kilogramas
- Apelsinai, žievelė
Gaminimo instrukcija:
Paruoškite uogas - nuplaukite, nuimkite kotelius. Uogas nusausinkite ir išimkite kauliukus.
Ant paruoštų vyšnių užpilkite karštą sirupą ir vandens, cukraus, apelsino žievelės ir palikite nakčiai kambario temperatūroje. Kitą dieną nupiltą sirupą užvirinkite ir jau kiek pravėsusį užpilkite ant uogų ir vėl palikite nakčiai. Trečią dieną užpilkite uogas karštu, pavirintu sirupu ir pamažu virkite apie 10 min. Uogienę supilstykite į 1L talpos karštus, gerai išplautus ir iškaitintus stiklainius ir tuoj pat sandariai uždarykite steriliais dangteliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-07-16 17:12
taip ir vasaros nepamatysi,diena ir nakti uogenes darysi
2011-06-27 09:12
Kad čia NUSIPAISTYTA į lankas. kas per sirupas iš stiklinės vandens ir kg cukraus? Ar nepamokytumei kaip virti uogienę savaitę laiko?
2009-09-22 11:45
as verdu visai paprastai,uzpilu cukrum ,palaikau per nakti ir isverdu,cukraus dedu 1:1
2009-08-22 10:42
PFFFFFF
2014-07-10 15:12