Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
Prabangaus skonio uogienė puikiai tinka su pusryčių bandele ar popiečio sūrio patiekalu.
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vyšnios, 1 kilogramas
- Citrinos, (sultys), 1 arbatinis šaukštelis
- „Dansukker“ cukrus, uogienėms, 500 gramų
- Šokoladas, juodas, 20 gramų
- Konjakas, (nebūtina), 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Vyšnias, nuplovę ir išėmę kauliukus, sutrinkite arba supjaustykite mažais gabaliukais. Pilkite citrinų sultis, berkite cukrų ir viską 4 min. pavirkite prikaistuvyje. Tada nukelkite nuo viryklės ir atsargiai nugriebkite putas. Į gautą masę berkite tarkuotą šokoladą ir pilkite konjaką. Paruoštą uogienę išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai