Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu

Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
Prabangaus skonio uogienė puikiai tinka su pusryčių bandele ar popiečio sūrio patiekalu.
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vyšnios, 1 kilogramas
  • Citrinos, (sultys), 1 arbatinis šaukštelis
  • „Dansukker“ cukrus, uogienėms, 500 gramų
  • Šokoladas, juodas, 20 gramų
  • Konjakas, (nebūtina), 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Vyšnias, nuplovę ir išėmę kauliukus, sutrinkite arba supjaustykite mažais gabaliukais. Pilkite citrinų sultis, berkite cukrų ir viską 4 min. pavirkite prikaistuvyje. Tada nukelkite nuo viryklės ir atsargiai nugriebkite putas. Į gautą masę berkite tarkuotą šokoladą ir pilkite konjaką. Paruoštą uogienę išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Dan Sukker
» Rašyti komentarą