Vyšnių užpiltinė

Vyšnių užpiltinė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 2 stiklinės
  • Vyšnios, 1.5 litro
  • Degtinė, stipri, 2 litrai
Gaminimo instrukcija:

Nuplautas ir nusausintas vyšnias supilkite į trilitrinį stiklainį, užpilkite cukrumi ir namine, stipria degtine, stiklainį uždarykite. Laikykite tamsioje vietoje 2-3 mėnesius.
Vėliau perkoškite, supilstykite į butelius ir vartokite geromis progomis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
pauliukas
2012-09-17 21:10
laabas
staras
2011-07-16 12:39
degtinės gadinimas.... top:
pijoke
2010-04-23 17:03
kaip faina!
Linksmute
2010-01-31 04:18
Ajajai - nuodingas receptas . As darydavau kitaip. Pirma - grazias vysnias uzpili spiritu .Palaikai tamsioje vietoje savaite. Tada spirita nupili , o likusias vysnias uzpili cukrumi - palaikai tamsioje siltoje vietoje kol vysnios susirauksleja ir atrodo kaip "isdziuve",o cukrus pavirtes i sirupa.Tada ta sirupa nupili , sumaisai su nuo vysniu paraudusiu spiritu , praskiedi destiliuotu vandeniu 1 ant vieno .Tamsioje saltoje vietoje palaikai dar savaite ir gardumelis . Viska beveik taip pat galima daryti likeri is visu raudonu vasaros uogu - tik tada vysnioms butina islupti kauliukus.
vitka
2010-01-30 21:01
turetu but geras skonis.O ar tinka is parduotuves pirktos vysnios?gal kas zinot kaip reik per angli sutaisyt samanale?