Vyšnių užpiltinė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukrus, 2 stiklinės
- Vyšnios, 1.5 litro
- Degtinė, stipri, 2 litrai
Gaminimo instrukcija:
Nuplautas ir nusausintas vyšnias supilkite į trilitrinį stiklainį, užpilkite cukrumi ir namine, stipria degtine, stiklainį uždarykite. Laikykite tamsioje vietoje 2-3 mėnesius.
Vėliau perkoškite, supilstykite į butelius ir vartokite geromis progomis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-09-17 21:10
laabas
2011-07-16 12:39
degtinės gadinimas.... top:
2010-04-23 17:03
kaip faina!
2010-01-31 04:18
Ajajai - nuodingas receptas . As darydavau kitaip. Pirma - grazias vysnias uzpili spiritu .Palaikai tamsioje vietoje savaite. Tada spirita nupili , o likusias vysnias uzpili cukrumi - palaikai tamsioje siltoje vietoje kol vysnios susirauksleja ir atrodo kaip "isdziuve",o cukrus pavirtes i sirupa.Tada ta sirupa nupili , sumaisai su nuo vysniu paraudusiu spiritu , praskiedi destiliuotu vandeniu 1 ant vieno .Tamsioje saltoje vietoje palaikai dar savaite ir gardumelis . Viska beveik taip pat galima daryti likeri is visu raudonu vasaros uogu - tik tada vysnioms butina islupti kauliukus.
2024-04-30 14:29