Vytinta kiaulienos nugarinė

Vytinta kiaulienos nugarinė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, be kaulo, su minimaliu lašinių kiekiu, 1.5 kilogramo
  • Druska, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Pipirai, juodi, malti, 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakas, tarkuoti, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Visus prieskonius sumaišyti ir mišiniu įtrinti mėsą. Laikyti šaldytuve 5 - 6 dienas, kartą į dieną apverčiant. Po to mėsą išimti, gerai nusausinti popieriniais rankšluosčiais, įvynioti į marlę ir pakabinti gerai vėdinamoje patalpoje. Džiovinti 7 - 9 dienas.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai