Vytinta kiaulienos nugarinė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, be kaulo, su minimaliu lašinių kiekiu, 1.5 kilogramo
- Druska, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Pipirai, juodi, malti, 1 valgomasis šaukštas
- Česnakas, tarkuoti, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Visus prieskonius sumaišyti ir mišiniu įtrinti mėsą. Laikyti šaldytuve 5 - 6 dienas, kartą į dieną apverčiant. Po to mėsą išimti, gerai nusausinti popieriniais rankšluosčiais, įvynioti į marlę ir pakabinti gerai vėdinamoje patalpoje. Džiovinti 7 - 9 dienas.
» Rašyti komentarą
» Komentarai