Vytinti kiaulės kumpeliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kalendra, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Mairūnas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Muskatas, maltas, 0.3 arbatinio šaukštelio
- Kardamonas, maltas
- Kiaulės kumpis, 1 kilogramas
- Druska, 100 gramų
- Juodieji pipirai, 0.3 arbatinio šaukštelio
- Kvapieji pipirai, 0.3 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Nešaldytus mėsos kumpelius ištrinkite druska ir prieskoniais ir laikykite vėsioje patalpoje uždengtame inde. Mėsą laikykite dvi savaites, kartais pavartykite. Vėliau kumpelius susukite i marlę, suriškite ir pakabinkite vėsioje patalpoje savaitei, vėliau perkelkite į ~20 laipsnių, sausą patalpą ir po savaitės jau galite vartoti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-10-24 22:51
skanu,pasidarysiu namie.
2017-03-07 16:25