Žagarėliai 2
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, tryniai, 3 vienetai
- Kiaušiniai, tryniai, 1 vienetas
- Margarinas, 15 gramų
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Degtinė, 2 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Virimui dar reiks aliejaus.
Iš visų nurodytų produktų užminkoma nekieta tešla (dalis miltų pasiliekama kočiojimui). Tešla ilgai paminkoma, kad pasirodytų joje oro pūslytės. Tada labai plonai iškočiojama, pjaustoma pailgomis juostelėmis, įpjaunama viduryje ir išneriama kilpa. Verdama gerai įkaitintame aliejuje. Išvirę žagarėliai turi būti šviesiai gelsvos spalvos. Kai atvėsta, per sietelį ant jų užberiama miltinio cukraus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-10-02 13:38