Žagarėliai 2

Žagarėliai 2
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, tryniai, 3 vienetai
  • Kiaušiniai, tryniai, 1 vienetas
  • Margarinas, 15 gramų
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Degtinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Virimui dar reiks aliejaus.

Iš visų nurodytų produktų užminkoma nekieta tešla (dalis miltų pasiliekama kočiojimui). Tešla ilgai paminkoma, kad pasirodytų joje oro pūslytės. Tada labai plonai iškočiojama, pjaustoma pailgomis juostelėmis, įpjaunama viduryje ir išneriama kilpa. Verdama gerai įkaitintame aliejuje. Išvirę žagarėliai turi būti šviesiai gelsvos spalvos. Kai atvėsta, per sietelį ant jų užberiama miltinio cukraus.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Auksiux
2009-10-02 13:38
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMKAIP GARDU