Žagarėliai

Žagarėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 650 gramų
  • Kiaušiniai, tryniai, 4 vienetai
  • Grietinė, 0.5 stiklinės
  • Cukraus pudra, 100 gramų
  • Vanilinas
  • Actas
  • Aliejus, 1 litras
Gaminimo instrukcija:

Ant medinės lentos pabertuose miltuose įspaudžiama duobutė, į ją įmušami kiaušinių tryniai, įlašinama acto. Verčiant miltus peiliu nuo kraštų į vidurį, ant jų pilama grietinė. Tešla minkoma, kol pasidaro vienalytė — panaši į plasteliną. Tada pabarstoma miltais ir mušama kočėlu, kol jos paviršiuje atsiranda pūslelių. Iškočiojamas labai plonas lakštas ir supjaustomas 2x10 cm juostelėmis, kurios per vidurį įpjaunamos ir perneriamos. Žagarėliai verdami gerai įkaitintame aliejuje. Iš puodo išgriebiami kiaurasamčiu ir dedami ant popierinių servetėlių, kad šios sugertų aliejų. (Verdami žagarėliai labai išsipučia, todėl iš karto daug jų į puodą dėti negalima.) Sausi žagarėliai apsijojami cukraus pudra, sumaišyta su vaniliniu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2010-03-02 17:06
samanta
2010-02-06 08:34
neskanus patikekit!
seimininke
2010-01-12 14:41
labai skanu
Giedre
2009-12-29 15:38
Jie lbj yra skanus einu gaminti
paula
2009-06-04 09:46
geras arselis: abuciuotas: