Žagarėliai

Žagarėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 2 stiklinės
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Vanilinis cukrus, 1 pakelis
  • Riebalai
  • Grietinė, 1 stiklinė
  • Cukraus pudra
Gaminimo instrukcija:

Į grietinę įmuškite kiaušinį, du trynius ir gerai išplakite. Miltus persijokite, supilkite į dubenėlį ir į juos pilkite su kiaušiniais išplaktą grietinę, vanilinį cukrų ir minkykite tešlą. Paskui išmuškite kočėlu ir leiskite kiek pastovėti. Tada kočiokite plonus lakštus, pjaustykite norimo dydžio juostelėmis, vidurį įpjaukite ir išverskite. Virkite gerai įkaitintuose riebaluose, kai išverda išgriebkite iš riebalų, juos nuvarvinkite ir užberkite cukraus pudra.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
alytus
2015-02-07 08:31
Neskanūs