Žagarėliai “Gėlytės”
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Miltai, 400 gramų
 - Sviestas, 60 gramų
 - Vynas, sausas, baltas, 150 gramų
 - Grietinė, 150 gramų
 - Cukrus, 150 gramų
 - Druska, smulki
 - Kiaušiniai, tryniai, 3 vienetai
 - Aliejus, (virimui), 1 litras
 - Cukraus pudra
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 12
                                        
                    Miltus sumaišyti su druska ir persijoti į dubenį. Suberti cukrų, sudėti gabalėliais pjaustytą sviestą, sukrėsti grietinę, kiaušinių trynius, supilti vyną ir išminkyti tešlą. Iš jos padaryti rutulį ir palikti 20 min. Pastovėjusią tešlą plonai iškočioti, tada mažesne ir didesne stikline išspausti skrituliukus. Aštriu peiliu įpjauti kraštus, tada mažesnius dėti ant didesnių ir suspausti per vidurį, kad suliptų. Žagarėlius virti įkaitintame aliejuje, kol gražiai paruduos. Tada išgriebti kiaurasamčiu, nuvarvinti, atvėsinti ir apibarstyti milteliniu cukrumi. 
Skanaus!
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai