Žali ankštiniai pipirai su mėsa

Žali ankštiniai pipirai su mėsa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, liesa, 150 gramų
  • Žalumynai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Krakmolas, kukurūzų, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Paprika, 6 vienetai
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Padažui papildomai reikės: šaukštas prieskoninių žalumynų, 1,5 šaukšto desertinio vyno, šaukštelis druskos, šaukštelis cukraus.

Mėsa supjaustoma plonomis juostelėmis, apibarstoma prieskoniniais žalumynais, sumaišoma su vandenyje išleistu krakmolu ir valandą jame palaikoma. Pipirų ankštys, išėmus sėklalizdžius, supjaustomos 4 cm pločio juostelėmis. Sumaišomi padažui skirti produktai. Mėsa sudedama į gerai įkaitintą aliejų ir jame 30 sek. (kol pasikeičia spalva) pakepinama. Supjauslyti saldieji pipirai sukrečiami į likusį įkaitintą aliejų ir maišant 30 sek. pakepinami, o po to sumaišomi su mėsa bei padažu. Viskas dar keletą minučių pakepinama. Mėsa turi būti labai minkšta, o pipirai — gruzdūs. Vietoj ankštinių pipirų galima dėti porų arba kitų daržovių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai