Žaliasis padažas bulvėms
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jogurtas, 200 mililitrų
- Majonezas
- Cukrus
- Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
- Krapai, smulkinti, 1 valgomasis šaukštas
- Pelerūnas (kietis), 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai, laiškai, 1 valgomasis šaukštas
- Pipirai, juodieji
- Druska
- Garstyčios, padažas
- Kiaušiniai, 6 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Visi prieskoniniai žalumynai smulkiai supjaustomi ir užpilami jogurtu, sumaišytu su grietine ar majonezu. Kietai virti kiaušiniai (kiekvienai porcijai po 1—2) pertrinami per sietą, sumaišomi su padažu, pagardinami cukrum, pipirais, druska ir garstyčiomis. Prieš patiekiant, padažas palaikomas šaltai, po to paduodamas prie karštų virtų bulvių (bulvės į jį dažomos). Be kiaušinių paruoštas žaliasis padažas paduodamas ir prie virtos mėsos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-05-24 18:52
Labai skanus ir puikus padazas .Patariu ismegynti visiems
2010-11-13 17:55