Žaliasis padažas bulvėms

Žaliasis padažas bulvėms
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jogurtas, 200 mililitrų
  • Majonezas
  • Cukrus
  • Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
  • Krapai, smulkinti, 1 valgomasis šaukštas
  • Pelerūnas (kietis), 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnai, laiškai, 1 valgomasis šaukštas
  • Pipirai, juodieji
  • Druska
  • Garstyčios, padažas
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Visi prieskoniniai žalumynai smulkiai supjaustomi ir užpilami jogurtu, sumaišytu su grietine ar majonezu. Kietai virti kiaušiniai (kiekvienai porcijai po 1—2) pertrinami per sietą, sumaišomi su padažu, pagardinami cukrum, pipirais, druska ir garstyčiomis. Prieš patiekiant, padažas palaikomas šaltai, po to paduodamas prie karštų virtų bulvių (bulvės į jį dažomos). Be kiaušinių paruoštas žaliasis padažas paduodamas ir prie virtos mėsos.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
[email protected]
2010-11-13 17:55
Labai skanus padazas,valgiau ir gan daznai valgau Vokietijoje.Tai tradicinis padazas zaliasis,labai ju vertinamas.
Jurga
2009-05-24 18:52
Labai skanus ir puikus padazas .Patariu ismegynti visiems