Žaliasis vištienos paštetas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, faršas, 500 gramų
- Žiediniai kopūstai, 400 gramų
- Sultinys, 0.5 litro
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Citrinos, 1 vienetas
- Grietinė, 200 gramų
- Kopūstai, lapai, 3 vienetai
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Kopūstų žiedynėlius sudėti į verdantį sultinį ir virti 8 min. Po to išgriebti, sutrinti maišikliu ir sumaišyti su malta mėsa. Įmušti kiaušinius, suberti miltus, tarkuotą citrinos žievelę, supilti citrinų sultis, sudėti grietinę, pasūdyti, pagardinti pipirais ir gerai išminkyti. Riebalais pateptą pašteto formą iškloti verdančiu vandeniu nuplikytais kopūstų lapais, sudėti faršą ir uždengti likusiais lapais. Indą su paštetu įstatyti į didesnę skardą su vandeniu ir 180 laipsnių karštumo kepti orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-10-11 01:05