Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištienos faršas, 700 gramų
- Žalioji paprika, didelės, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Krakmolas, 50 gramų
- Sausas baltasis vynas, 50 mililitrų
- Avižiniai dribsniai, 5 valgomieji šaukštai
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Medus, tirštas, 1 valgomasis šaukštas
- Garstyčios, 1 arbatinis šaukštelis
- Česnakas, 2 skiltelės
- Pipirai
- Druska
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Česnakus nulupti, pašalinti paprikos sėklas. Susmulkinti papriką trintuve ir pakepinti. Tada ataušinti ir sutrinti su česnakais. Supilti vyną, medų, suberti garstyčias, druskos ir pipirų, krakmolą. Mišinį užkaisti ir 6 - 7 min. pavirti, kol nugaruos ir sutirštės.
Sumaišyti maltą vištieną, avižinius dribsnius, kiaušinį, pasūdyti. Mėsos mišinį išploti ant kepimo popieriaus lapo į stačiakampį. Ant viršaus, per vidurį sudėti įdarą. Imti popierių už krašto ir jį atsargiai keliant suvynioti mėsos vyniotinį. Skardą apšlakstyti aliejumi, dėti kepsnį siūle žemyn ir kepti 45 - 50 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai