Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis

Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos faršas, 700 gramų
  • Žalioji paprika, didelės, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Krakmolas, 50 gramų
  • Sausas baltasis vynas, 50 mililitrų
  • Avižiniai dribsniai, 5 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Medus, tirštas, 1 valgomasis šaukštas
  • Garstyčios, 1 arbatinis šaukštelis
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Pipirai
  • Druska
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
  1. Česnakus nulupti, pašalinti paprikos sėklas. Susmulkinti papriką trintuve ir pakepinti. Tada ataušinti ir sutrinti su česnakais. Supilti vyną, medų, suberti garstyčias, druskos ir pipirų, krakmolą. Mišinį užkaisti ir 6 - 7 min. pavirti, kol nugaruos ir sutirštės.

  2. Sumaišyti maltą vištieną, avižinius dribsnius, kiaušinį, pasūdyti. Mėsos mišinį išploti ant kepimo popieriaus lapo į stačiakampį. Ant viršaus, per vidurį sudėti įdarą. Imti popierių už krašto ir jį atsargiai keliant suvynioti mėsos vyniotinį. Skardą apšlakstyti aliejumi, dėti kepsnį siūle žemyn ir kepti 45 - 50 min.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą
» Komentarai