Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Tortilija, 4 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
- Žaliosios citrinos sultys, šviežiai spaustos, 80 litrų
- Aitriosios paprikos dribsniai, 1 valgomasis šaukštas
- Kalendra, šviežios, 20 gūželių
- Akmens druska, malunėlyje, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska
- Avokadai, pjaustytas kubeliais, 1 vienetas
- Kopūstai, savojiniai, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 30
Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 - 6 minutes, kol gražiai paruduos.
Sumaišykite prieskonius su žaliųjų citrinų sultimis ir kopūsto juostelėmis. Gautą masę suspauskite rankomis, įdėkite avokadų, sūrio ir palaukite apie 15 - 20 minučių. Patiekdami sudėkite paruoštą masę ant tortilijų gabalėlių ir papuoškite aitriųjų paprikų dribsniais bei trupintu fetos sūriu.
Patarimas. Jei nenorite aštriai, vietoje aitriųjų paprikų dribsnių naudokite Santa Maria maltas paprikas!
» Rašyti komentarą
» Komentarai