Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu

Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Tortilija, 4 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Žaliosios citrinos sultys, šviežiai spaustos, 80 litrų
  • Aitriosios paprikos dribsniai, 1 valgomasis šaukštas
  • Kalendra, šviežios, 20 gūželių
  • Akmens druska, malunėlyje, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska
  • Avokadai, pjaustytas kubeliais, 1 vienetas
  • Kopūstai, savojiniai, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 - 6 minutes, kol gražiai paruduos.

  2. Sumaišykite prieskonius su žaliųjų citrinų sultimis ir kopūsto juostelėmis. Gautą masę suspauskite rankomis, įdėkite avokadų, sūrio ir palaukite apie 15 - 20 minučių. Patiekdami sudėkite paruoštą masę ant tortilijų gabalėlių ir papuoškite aitriųjų paprikų dribsniais bei trupintu fetos sūriu.

    Patarimas. Jei nenorite aštriai, vietoje aitriųjų paprikų dribsnių naudokite Santa Maria maltas paprikas!

Porcijų skaičius: 30
Receptą atsiuntė: Santa Maria
» Rašyti komentarą
» Komentarai