Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žalioji citrina, 3
- Citrinos, 1 vienetas
- Imbieras, 50 gramų
- „Dansukker“ cukrus uogienėms, 300 gramų
- Vanduo, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Citrinas nuplaukite, nulupkite, išpjaukite minkštimą (pašalinkite visas plėveles) ir susmulkinkite. Sutarkuokite žieveles. Nulupkite ir sutarkuokite imbierus. Vaisių gabalėlius, žieveles ir imbierus sudėkite į prikaistuvį ir užpilkite vandeniu. Kaitinkite, kol užvirs. Įmaišykite sirupą ir cukrų uogienėms. Maišydami pavirkite dar 5–10 min. Patikrinkite, ar uogienės konsistencija tinkama. Uogienę supilkite į šiltus ir švarius stiklainius. Sandariai uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai