Žalumynų šaltibarščiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinė, 30 gramų
- Agurkai, 40 gramų
- Svogūnų laiškai, 40 gramų
- Vanduo, 350 mililitrų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Bulvės, 1 kilogramas
- Rūgštynės, 75 gramai
- Špinatai, 75 gramai
- Kefyras, 2 pakeliai
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Rūgštynes ir špinatus pavirinkite. Rūgštynes virkite jų pačių sultyse, špinatus - įpylę šiek tiek vandens. Šias daržoves ataušinkite.
Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite ir sutrinkite su druska. Kiaušinius supjaustykite kubeliais.
Į puodą supilkite kefyrą ir vandenį, sudėkite svogūnus sumaišytus su druska ir gerai viską išmaišykite. Sudėkite supjaustytus agurkus, kiaušinius, ataušusius špinatus ir rūgštynes. Pagardinkite druska bei pipirais.
Viską sumaišykite ir patiekite su virtomis bulvėmis ir grietine, papuoškite krapais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai