Zaporožės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mėsa, filė, 500 gramų
- Majonezas, 125 gramai
- Garstyčios, 50 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Druska
- Kvapieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Paruošti marinatą iš 1/2 indelio majonezo ir 1/2 indelio garstyčių, įdėjus druskos ir pipirų pagal skonį.
Mėsą (file) supjaustyti porcijos dydžio gabaliukais, truputį išmušti.
Ištepti marinadu ir sudėti į puodą, sluoksniuojant su žiedais supjaustytais svogūnais (sluosknis mėsos, sluoksnis svogūnų). Palikti nakčiai vėsioje vietoje.
Mėsą greitai apkepti karštoje keptuvėje, sudėti į puodą.
Ten pat sudėti apkeptus svogūnus, su kuriais mėsa marinavosi ir troškinti ant mažos ugnies 30 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai