Žąsų kepenėlių šašlykas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žąsis, kepenėlės, 800 gramų
- Kiaulienos lašiniai, 200 gramų
- Svogūnai, 200 gramų
- Grybai, galvutės, šviežios, 500 gramų
- Taukai (kiaulių), tirpinti, 0.5 stiklinės
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Kepenėlės nuplaunamos, nusausinamos, didesni gabalai perpjaunami pusiau. Svogūnai ir lašiniukai supjaustomi plokščiais gabaliukais. Ant iešmelio smeigiama pakaitomis kepenėlių, lašiniukų, svogūnų, grybų. Viskas apibarstoma prieskoniais ir kepama riebaluose. Tiekiama su biria ryžių koše, pomidorais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-02-19 15:46