Zefyrai šokolade

Zefyrai šokolade
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Riešutai, 150 gramų
  • Zefyrai, maži, 300 gramų
  • Šokoladas, (sudėtyje turi būti mažiausiai 50 proc. kakavos), 200 gramų
  • Aitrioji paprika, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkinkite riešutus ir šiek tiek pakepinkite.

  2. Pašildykite šokoladą virš verdančio vandens arba mikrobangų krosnelėje (nustatę mažą galią). Įdėkite tarkuotos apelsino žievelės, aitriųjų paprikų ir sumaišykite.

  3. Suberkite riešutus ar pasirinktus barstinius į atskiras lėkštes.

  4. Medinius krapštukus ar lazdeles maždaug iki pusės įsmeikite į zefyrą. Panardinkite į šokoladą, palaukite, kol nuvarvės, ir pavoliokite į pasirinktus barstinius ar riešutus. Sustatykite aukštoje stiklinėje ar kepimo skardoje, kad sustingtų.

    Paruoškite visus zefyrus ir patiekite, kai šokoladas sukietės.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Santa Maria
» Rašyti komentarą
» Komentarai