Zefyrai šokolade
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Riešutai, 150 gramų
- Zefyrai, maži, 300 gramų
- Šokoladas, (sudėtyje turi būti mažiausiai 50 proc. kakavos), 200 gramų
- Aitrioji paprika, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Susmulkinkite riešutus ir šiek tiek pakepinkite.
Pašildykite šokoladą virš verdančio vandens arba mikrobangų krosnelėje (nustatę mažą galią). Įdėkite tarkuotos apelsino žievelės, aitriųjų paprikų ir sumaišykite.
Suberkite riešutus ar pasirinktus barstinius į atskiras lėkštes.
Medinius krapštukus ar lazdeles maždaug iki pusės įsmeikite į zefyrą. Panardinkite į šokoladą, palaukite, kol nuvarvės, ir pavoliokite į pasirinktus barstinius ar riešutus. Sustatykite aukštoje stiklinėje ar kepimo skardoje, kad sustingtų.
Paruoškite visus zefyrus ir patiekite, kai šokoladas sukietės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai