Želė desertas su maskarponės kremu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Želė, 3 pakeliai
- Mascarpone sūris, 200 gramų
- Grietinėlė, 35%, 100 mililitrų
- Mėlynės, 100 gramų
- Citrinų sultys, 0.3 vieneto
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Pasiruošti norimų rūšių želė.
Supilstome į indelius pirmą želė. Padedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
Sustingus pirmam sluoksniui beriame mėlynių ir pilame antrą sluoksnį.
Vel dedame į šaldytuvą ir pilame trečią sluoksnį.
Grietinėlę išplakame, įmaišome maskarponės sūrį ir citrinos sulčių pagal skonį.
Sustingusią želė konditeriniu švirkštu papuošiame maskarponės kremu, ant viršaus uždedame dar mėlynių. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai