Želė desertas su maskarponės kremu

Želė desertas su maskarponės kremu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Želė, 3 pakeliai
  • Mascarpone sūris, 200 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 100 mililitrų
  • Mėlynės, 100 gramų
  • Citrinų sultys, 0.3 vieneto
Gaminimo instrukcija:
  1. Pasiruošti norimų rūšių želė.

  2. Supilstome į indelius pirmą želė. Padedame į šaldytuvą, kad sustingtų.

  3. Sustingus pirmam sluoksniui beriame mėlynių ir pilame antrą sluoksnį.

  4. Vel dedame į šaldytuvą ir pilame trečią sluoksnį.

  5. Grietinėlę išplakame, įmaišome maskarponės sūrį ir citrinos sulčių pagal skonį.

  6. Sustingusią želė konditeriniu švirkštu papuošiame maskarponės kremu, ant viršaus uždedame dar mėlynių. Skanaus.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai