Želė desertas su uogiene

Želė desertas su uogiene
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grietinėlė, 35%, 3 stiklinės
  • Uogienė, 0.5 stiklinės
  • Želatina, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išbrinkinti želatiną vandenyje (300 g) arba kaip nurodyta ant pakuotės. Ištirpinti kaitinant ant labai mažos liepsnos.

  2. Sumaišyti braškių uogiene ir grietinėlę ir supilti į paruoštą želatiną. Viskas gerai išmaišoma.

  3. Gautą mišinį pilti į formas ir dėti į šaldytuvą sustingti.

  4. Prieš patiekiant desertą, kelias sekundes formą palaikyti karštame vandenyje ir tada apversti.

  5. Patiekti su šviežiomis uogomis su grietinėle.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
cigonas
2016-01-15 10:31
Labai skanu