Želė desertas su uogiene
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinėlė, 35%, 3 stiklinės
- Uogienė, 0.5 stiklinės
- Želatina, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Išbrinkinti želatiną vandenyje (300 g) arba kaip nurodyta ant pakuotės. Ištirpinti kaitinant ant labai mažos liepsnos.
Sumaišyti braškių uogiene ir grietinėlę ir supilti į paruoštą želatiną. Viskas gerai išmaišoma.
Gautą mišinį pilti į formas ir dėti į šaldytuvą sustingti.
Prieš patiekiant desertą, kelias sekundes formą palaikyti karštame vandenyje ir tada apversti.
Patiekti su šviežiomis uogomis su grietinėle.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-01-15 10:31