Želės, varškės ir kokosų pieno desertas

Želės, varškės ir kokosų pieno desertas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Želė, 2 pakeliai
  • Varškė, desertinė, 500 gramų
  • Pienas, kokosų, 1 skardinė
  • Želatina, 2 valgomieji šaukštai
  • Jogurtas, vyšninių skonio, 300 mililitrų
  • Cukrus
  • Vanilė
Gaminimo instrukcija:
  1. Vieną pakelį želės paruošiam kaip parašyta ant pakelio. Kai atvėsta, supilstome į pasiruoštus indelius ir paliekame sustingti. Želatiną užpilame kokosų pienu tiek,kad išbrinktų.

  2. Desertinę varškę paskaniname cukrumi ir vanile pagal skonį, supilame likusį kokosų pieną ir išplakame plaktuvu. Supilame ištirpintą želatiną (pilti plona srovele ir maišyti,kad nesutrauktų želatinos). Paragaujame ar netrūksta cukraus.Varškės - kokosų pieno masę pilame ant jau sustingusios žele ir paliekame sustingti

  3. Likusį pakelį želės ištirpiname 100 - 150 ml vandens ir paliekame stingti tol, kol pradės darytis drebučiai, bet nebus dar sušalusi.Tada tuos lengvus drebučius išplakame iki baltų putų (aš plakiau kokteilinėje),supilame jogurtą ir dar truputį paplakame. Gautą masę supilame ant jau sustingusios varškės - kokosų pieno sluoksnio ir paliekame vės sustingti.

    Lengva, gaivu ir labai skanu.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Jolanta.M
» Rašyti komentarą