Želiniai pyragėliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 8 valgomieji šaukštai
- Kokosas, 0.5 stiklinės
- Aliejus, 100 mililitrų
- Pienas, 60 mililitrų
- Cukrus, 8 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Želė, grietinėlė, pakelis, 1 vienetas
- Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinio baltymus atskirti nuo trynių ir išplakti. Trynius sumaišyti su miltais, cukrumi, pienu, aliejumi, kepimo milteliais. Tuomet pilti išplaktus baltymus ir gerai viską išmaišyti. Paruoštą tešlą sumaišyti su kokoso drožlėmis ir pilti į didelę kepimo skardą, kad iškeptų maždaug 2 cm storio paplotis. Kepti 30 minučių 180 0C orkaitėje.
Atvėsus pyragui, dėti ant viršaus stikline ar kokią formelę ir išpjauti apvalius pyragėlius.
Pakelį želė pasiruošiam taip, kaip parašyta ant pakelio, tik vandens pilti 400 ml. Kai šiek tiek atvės želė, įmaišyti į ją grietinę. Pyragėlius dėti į apvalias keksiukų formeles ir apipilti grietinine želė. Statyti į šaldytuvą ir bent nakčiai juos ten palaikyti. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai