Želinis desertas su juodu šokoladu

Želinis desertas su juodu šokoladu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, trintos, 200 gramų
  • Kondensuotas pienas, 200 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 200 gramų
  • Juodasis šokoladas, 100 gramų
  • Aviečių želė, 1 pakelis
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Želatina, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę sumaišyti su grietinėle, sutirštintu pienu bei pagal instrukciją pagamintoje želatina.

  2. Pilti į torto formą vis pabarstant smulkintu šokoladu.

  3. Viršų aplieti aviečių žele ir papuošti, jei norisi.

  4. Palikti šaldytuve bent porą valandų.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai