Žemaičių blynai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mėsa, virta, 200 gramų
- Taukai (kiaulių), 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Bulvės, virtos, 1 kilogramas
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, ar krakmolas, 8 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Virtas šaltas bulves nulupkite ir sumalkite mėsmale, įmuškite kiaušinį, suberkite pusę miltų, pasūdykite ir išminkykite. Sumalkite virtą mėsą, pridėkite pakepinto svogūno, pipirų, druskos ir sumaišykite. Iš bulvinės tešlos darykite paplotėlius, įdėkite paruoštos mėsos, užlenkite ir suformuokite ovalius blynelius. Pavoliokite likusiuose miltuose ir kepkite riebaluose ant mažos ugnies, kol gražiai apskrus.
Valgyti su sviestu arba grietine ir gėrimu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-01-20 16:54
Atrodo gardziai bet skonis dar geresnis
2016-10-05 08:09
Labai skanus blynai
2016-06-20 13:48
Super
2016-01-31 13:07
Tomato skanu
2018-11-21 14:41