Žemaičių blynai

Žemaičių blynai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mėsa, virta, 200 gramų
  • Taukai (kiaulių), 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Bulvės, virtos, 1 kilogramas
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, ar krakmolas, 8 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Virtas šaltas bulves nulupkite ir sumalkite mėsmale, įmuškite kiaušinį, suberkite pusę miltų, pasūdykite ir išminkykite. Sumalkite virtą mėsą, pridėkite pakepinto svogūno, pipirų, druskos ir sumaišykite. Iš bulvinės tešlos darykite paplotėlius, įdėkite paruoštos mėsos, užlenkite ir suformuokite ovalius blynelius. Pavoliokite likusiuose miltuose ir kepkite riebaluose ant mažos ugnies, kol gražiai apskrus.
Valgyti su sviestu arba grietine ir gėrimu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
rimantas
2018-11-21 14:41
labai skanu
faustina
2017-01-20 16:54
Atrodo gardziai bet skonis dar geresnis
aukse
2016-10-05 08:09
Labai skanus blynai
giedre
2016-06-20 13:48
Super
Sigita
2016-01-31 13:07
Tomato skanu