Žemaičių blynai su grybais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, virtos, su lupenomis, 0.5 kilogramo
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
- Grybai, marinuoti (žiemai)
- Aliejus, (kepimui)
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Išvirtas bulves nulupti ir sugrūsti. Į sugrūstą bulvių košę įmušti kiaušinį, berti krakmolo, druskos ir išminkyti.
Marinuotus grybus nuvirti ir sumalti. Pagardinti pipirais ar kt. prieskoniais.
Iš paruoštų bulvių padaryti apvalius blynelius, į vidų dėti grybų įdarą ir sulenkuspusiau užspausti kraštelius. Blynus apvolioti miltuose ir kepti įkaitintame aliejuje. Tiekti su grietine.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-10-03 14:47
Labai grazu
2015-08-02 18:11
Būtinai pabadysiu būtu smagu gaminti kartu su jurgita is blynų nulipdyta
2015-06-04 00:27
tai vietij krakmolo reikia berti viena sauksta miltu?
2015-05-30 23:47
As irgi dejau miltu, nes idejus krakmolo viena sauksta ju neimanoma isvis pagamint)))
2016-04-19 23:18