Žemaičių blynai su grybais

Žemaičių blynai su grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 1 kilogramas
  • Morkos, 4 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
  • Grybai, vovertaitės, 3 saujos
  • Miltai, 3 saujos
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Krapai, 1 pundelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybus išvirkite ir permalkite su virtomis morkomis, pagardinkite prieskoniais.

  2. Virtas bulves permalkite, įmuškite kiaušinį, įberkite miltus, druskos.

  3. Formuokite kotletukus, į vidų įdėjus po šaukštą grybų ir morkų masės.

  4. Apkepinkite iš abiejų pusių aliejuję.

  5. Paruoškite padažą: apkepinkite svogūnus su šiek tiek nemaltų voveraičių, pagardinkite prieskoniais.
    Grietinę sumaišykite su vandeniu, kad būtų pakankamai skysta masė ir pilkite viską ant grybų, dar šiek tiek pakaitinkite, kol nepradės virti.
    Patiekalą pabarstykite šviežiais krapais.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Gražina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Aldona
2019-07-26 15:07
Su grybais tikrai neskanu,o dar voveruskos sausi grybai,,,