Žemaičių blynai su grybais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, 1 kilogramas
- Morkos, 4 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
- Grybai, vovertaitės, 3 saujos
- Miltai, 3 saujos
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Krapai, 1 pundelis
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Grybus išvirkite ir permalkite su virtomis morkomis, pagardinkite prieskoniais.
Virtas bulves permalkite, įmuškite kiaušinį, įberkite miltus, druskos.
Formuokite kotletukus, į vidų įdėjus po šaukštą grybų ir morkų masės.
Apkepinkite iš abiejų pusių aliejuję.
Paruoškite padažą: apkepinkite svogūnus su šiek tiek nemaltų voveraičių, pagardinkite prieskoniais.
Grietinę sumaišykite su vandeniu, kad būtų pakankamai skysta masė ir pilkite viską ant grybų, dar šiek tiek pakaitinkite, kol nepradės virti.
Patiekalą pabarstykite šviežiais krapais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-07-26 15:07