Žemaičių blynai su grybų padažu

Žemaičių blynai su grybų padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, 500 gramų
  • Sviestas
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Bazilikas
  • Grybai, 200 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Bulvės, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:

Maltą kiaulieną sumaišyti su prieskoniais ir pakepinti keptuvėje 5-8 min. Bulves išvirti, sumalti mėsmale, įmušti kiaušinį ir viską sumaišyti su miltais. Suformuoti pailgus blynus ir į vidų įdėti mėsos įdarą. Blynus kepti keptuvėje, kol gražiai paruduos t.y. kiekvieną blyno pusę kepti po 1-2 minutes.

Padaryti padažą: supjaustyti grybukus ir svogūnus. Juos pakepinti svieste ir įdėti grietinės. Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Villy
2014-01-06 01:00
Daug skanesni kai vietoj miltų dedamas krakmolas,nes miltai labai sugeria riebalus ir neskamu.
viktorija
2010-10-06 14:27
oj kaip skanu, o krakmolo visgi idejau, dar grybu padaza padariau, vyras seiles ilgai varvino, bet kai paragavo, tai nustot negalejo valgyt