Žemaičių blynai su grybų padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 500 gramų
- Sviestas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Bazilikas
- Grybai, 200 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Bulvės, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
Maltą kiaulieną sumaišyti su prieskoniais ir pakepinti keptuvėje 5-8 min. Bulves išvirti, sumalti mėsmale, įmušti kiaušinį ir viską sumaišyti su miltais. Suformuoti pailgus blynus ir į vidų įdėti mėsos įdarą. Blynus kepti keptuvėje, kol gražiai paruduos t.y. kiekvieną blyno pusę kepti po 1-2 minutes.
Padaryti padažą: supjaustyti grybukus ir svogūnus. Juos pakepinti svieste ir įdėti grietinės. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-10-06 14:27
oj kaip skanu, o krakmolo visgi idejau, dar grybu padaza padariau, vyras seiles ilgai varvino, bet kai paragavo, tai nustot negalejo valgyt
2014-01-06 01:00