Žemaitiška žirnių košė su spirgais
skanaus!!!
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žirniai, geriau neskaldyti, 500 gramų
- Lašinukai , parūkyti, 150 gramų
- Svogūnai, didelis, 1 vienetas
- Druska
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Žirnius užmerkti per naktį. Išbrinkusius žirnius suversti į puodą ir užpilti vandeniu, kad šiek tiek apsemtų, berti druskos. Verti 20 minučių ir nuolat maišyti.
Lašinukus (skaniau rūkyti) pjaustyti ir tirpdyti keptuvėje. Svogūną smulkinti ir kepinti su lašinukais (lašinukų nepagailėti,jei mėgstama riebiau).
Kai išvis žirniai, nupilti likusį vandenį ir juos suverti į keptuvę. Viską išmaišyti. Pabarstyti prieskoniais
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-07-13 12:20
Kokios uogienes ir kiek?
2018-07-13 12:18
Labai skanu su braskiu uogiene
2015-07-24 17:28
LABAI SKANU/MANO VIRAS DAR ISIDEJO NAMINES GRIETINES/
2015-06-25 19:43
O kiek vandens reikia? Ir kiek laiko reikia,kad žirniai išbrinktų?
2019-02-28 15:31