Žemaitiška žirnių košė su spirgais

Žemaitiška žirnių košė su spirgais
skanaus!!!
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žirniai, geriau neskaldyti, 500 gramų
  • Lašinukai , parūkyti, 150 gramų
  • Svogūnai, didelis, 1 vienetas
  • Druska
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
  1. Žirnius užmerkti per naktį. Išbrinkusius žirnius suversti į puodą ir užpilti vandeniu, kad šiek tiek apsemtų, berti druskos. Verti 20 minučių ir nuolat maišyti.

  2. Lašinukus (skaniau rūkyti) pjaustyti ir tirpdyti keptuvėje. Svogūną smulkinti ir kepinti su lašinukais (lašinukų nepagailėti,jei mėgstama riebiau).

  3. Kai išvis žirniai, nupilti likusį vandenį ir juos suverti į keptuvę. Viską išmaišyti. Pabarstyti prieskoniais

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rima
2019-02-28 15:31
Jug viskas aiskiai parasyta
andrius
2018-07-13 12:20
Kokios uogienes ir kiek?
jev
2018-07-13 12:18
Labai skanu su braskiu uogiene
ANDZELA
2015-07-24 17:28
LABAI SKANU/MANO VIRAS DAR ISIDEJO NAMINES GRIETINES/
Reda
2015-06-25 19:43
O kiek vandens reikia? Ir kiek laiko reikia,kad žirniai išbrinktų?