Žemaitiškas šiupinys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulės galva, 800 gramų
- Kiaulės kojos, 1 vienetas
- Kiauliena, uodega, 1 vienetas
- Morkos, 1 vienetas
- Miežiai, kruopos, 350 gramų
- Žirniai, 350 gramų
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Kiaulės galva, koja, uodega nuplaunama, sukapojama ir išverdama pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Išvirusi mėsa išimama, o į tą skystį suberiamos kruopos bei žirniai. Verdama, kol viskas suminkštėja ir visas vanduo išgaruoja. Tiekiama apvaliame pusdubenyje. Viduryje — kruopų, žirnių košė, aplink — mėsos gabalai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-01-15 12:14