Žemaitiškas šiupinys

Žemaitiškas šiupinys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulės galva, 800 gramų
  • Kiaulės kojos, 1 vienetas
  • Kiauliena, uodega, 1 vienetas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Miežiai, kruopos, 350 gramų
  • Žirniai, 350 gramų
  • Juodieji pipirai
  • Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Kiaulės galva, koja, uodega nuplaunama, sukapojama ir išverdama pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Išvirusi mėsa išimama, o į tą skystį suberiamos kruopos bei žirniai. Verdama, kol viskas suminkštėja ir visas vanduo išgaruoja. Tiekiama apvaliame pusdubenyje. Viduryje — kruopų, žirnių košė, aplink — mėsos gabalai.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2009-01-15 12:14
yra skanesniu