Žemaitiški šaltibarščiai
artėja pavasaris,tad pasigardžiuokime...
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Burokėliai, marinuoti (ruošiu pati), 0.5 litro
- Kefyras, Šaltibarščių, 1 litras
- Agurkai, nedidelis, 1 vienetas
- Ridikėliai, vidutiniai, 5 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Druska
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Vanduo
- Bulvės, 5 vienetai
- Žalumynai, smulkinti krapai, svogūno laišaki
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kiaušinius išvirti kietai, atvėsinti. Agurką ir ridikėlius smulkinti mėgiamo dydžio gabaliukais.
Kefyrą išmaišyti. Kas nemėgsta grietinės, gali ir nedėti. Pabaigoje suberti smulkintus krapus, laiškinį česnaką ar svogūno laiškus, agurkus ir ridikėlius. Skonis fantastiškas. Patiekite su karštomis bulvėmis :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-06-05 18:37
O ir šioje gaminimo instrukcijoje nesimato burokėlių...