Žemuogių uogienė

Žemuogių uogienė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žemuogės, 1 kilogramas
  • Cukrus, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:

Žemuogės perrenkamos, nuplaunamos, užberiamos cukrumi ir laikomos, kad atsirastų sulčių. Kitą dieną uogos ir sultys supilamos į puodą, ir uogienė verdama, graibant putas, apie 25—30 min., t. y. kol uogos pasidaro permatomos, o sirupas sutirštėja. Išvirta uogienė supilstoma į kaitintus stiklainius ir hermetiškai uždaroma.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
as esu as
2014-06-19 05:43
nereikėjo ten virti
mamyte
2011-07-31 21:02
ash kiekvienais metais darau zemuogiu uogene...jos virt nereikia ....zemuoges tokiom proporcijom 1:1 su cukrum sutrinamos ir stiklainiuose gerai uzsuktuose ,shaldytuve stovi visa ziema....jokiu budu negalima trinti uogu metaliniais irankiais...tik mediniais.kad nebutu jokios reakcijos ir uogos negestu...
odeta
2011-07-29 22:01
nu daugiau tokios klaidos nebedarysiu,geriau zemuoges jau saldyti... viriau uogiena,apkarto....
Aiste
2009-06-28 02:23
vat ir stebiuosi, kodel nera nuplikymo parasyta, kad nesigautu karti.
edita
2009-03-07 14:54
man gavosi karti uogienė