Žemuogių uogienė
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Žemuogės, 1 kilogramas
- Cukrus, 1 kilogramas
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Žemuogės perrenkamos, nuplaunamos, užberiamos cukrumi ir laikomos, kad atsirastų sulčių. Kitą dieną uogos ir sultys supilamos į puodą, ir uogienė verdama, graibant putas, apie 25—30 min., t. y. kol uogos pasidaro permatomos, o sirupas sutirštėja. Išvirta uogienė supilstoma į kaitintus stiklainius ir hermetiškai uždaroma.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2011-07-31 21:02
ash kiekvienais metais darau zemuogiu uogene...jos virt nereikia ....zemuoges tokiom proporcijom 1:1 su cukrum sutrinamos ir stiklainiuose gerai uzsuktuose ,shaldytuve stovi visa ziema....jokiu budu negalima trinti uogu metaliniais irankiais...tik mediniais.kad nebutu jokios reakcijos ir uogos negestu...
                    2011-07-29 22:01
nu daugiau tokios klaidos nebedarysiu,geriau zemuoges jau saldyti...  viriau uogiena,apkarto....
 viriau uogiena,apkarto....
                     viriau uogiena,apkarto....
 viriau uogiena,apkarto....2009-06-28 02:23
vat ir stebiuosi, kodel nera nuplikymo parasyta, kad nesigautu karti.
                    2009-03-07 14:54
man gavosi karti uogienė 
                    
 
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
2014-06-19 05:43