Žiediniai kopūstai tešloje
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žiediniai kopūstai, 800 gramų
- Kvietiniai miltai, 100 gramų
- Pienas, 0.8 stiklinės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Taukai (kiaulių), tirpinti, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Cukrus
- Actas
Gaminimo instrukcija:
Žiediniai kopūstai 1—2 val. mirkomi pasūdytame vandenyje. Vėliau dedami į verdantį pasūdytą, parūgštintą, pasaldintą vandenį. Išvirę kopūstai suskirstomi mažais žiedynėliais. Iš miltų, pieno, kiaušinių ir trupučio druskos užmaišoma tirštoka tešla. Kopūsto gūželės pasmeigiamos šakute, panardinamos į tešlą ir dedamos į gerai įkaitintus riebalus. Iš visų pusių apkepamos. Baigiama kepti ant mažos ugnies. Tiekti tinka su kitomis virtomis ar keptomis daržovėmis, bruknių uogiene.
» Rašyti komentarą
» Komentarai