Žiediniai kopūstai tešloje

Žiediniai kopūstai tešloje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žiediniai kopūstai, 800 gramų
  • Kvietiniai miltai, 100 gramų
  • Pienas, 0.8 stiklinės
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Taukai (kiaulių), tirpinti, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Cukrus
  • Actas
Gaminimo instrukcija:

Žiediniai kopūstai 1—2 val. mirkomi pasūdytame vandenyje. Vėliau dedami į verdantį pasūdytą, parūgštintą, pasaldintą vandenį. Išvirę kopūstai suskirstomi mažais žiedynėliais. Iš miltų, pieno, kiaušinių ir trupučio druskos užmaišoma tirštoka tešla. Kopūsto gūželės pasmeigiamos šakute, panardinamos į tešlą ir dedamos į gerai įkaitintus riebalus. Iš visų pusių apkepamos. Baigiama kepti ant mažos ugnies. Tiekti tinka su kitomis virtomis ar keptomis daržovėmis, bruknių uogiene.

» Rašyti komentarą
» Komentarai