Žiedinio kopūsto kremas su karamelizuotais svogūnais bei pistacijomis patiekiamas su šonine

Žiedinio  kopūsto kremas su karamelizuotais svogūnais bei pistacijomis patiekiamas su šonine
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, žiediniai, 0.5 vieneto
  • Morkos, 4 vienetai
  • Petražolės, šakelė, 0.5 vieneto
  • Salierai, 1 vienetas
  • Sultinys, Knorr buljonete (daržovių), 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Krapai
  • Prieskoniai, sriubai
  • Druska
  • Sviestas
  • Cukrus
  • Aliejus
  • Svogūnai, raudonieji, 3 vienetai
  • Pistacijos, be lukštų, 100 gramų
  • Kiauliena, šoninė, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Žiedinį kopūstą, morkas, petražoles, salierą, svogūną išvirti viename litre vandens. Baigiant virti, įmesti česnako skiltelę, supilti sultinį bei prieskonius. Galima įdėti ir šaukštą sviesto. Nukelti puodą nuo ugnies ir išmaišyti daržoves plaktuvu.

  2. Supjaustyti raudonuosius svogūnus. Ištirpinti sviestą, aliejų ir cukrų keptuvėje ir sudėti raudonuosius svogūnus. Kepti, kol paskrus. Keptuvėje pakepinti pistacijas, šoninę supjaustyti pailgais griežinėliais ir kepinti keptuvėje, kol jie taps traškūs.

  3. Patiekti vieno kąsnio indeliuose iš pradžių sudedant žiedinių kopūstų kremą, po to karamelizuotus svogūnus, papuošti pistacijomis bei šonine.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Čiop Čiop
» Rašyti komentarą
» Komentarai